Kapcsolat

+36 20 315 8619

sefiraposta@gmail.com

Viber, Whatsapp: +36 20 315 8619

Messenger: Sefcsik Linda

Árak

Online tanácsadás

Alapcsomag: 8.000 Ft / kb. 45 perc

Az alapcsomag Tarot kártyás tanácsadást, útmutatást és/vagy személyiség- és életfeladat elemzést tartalmaz.


Komplex csomag: Első konzultáció: 14.000 Ft / kb. 90 perc. Amennyiben szükség van rá, minden további konzultáció díja 12.000 Ft fél éven belül. 

A komplex csomag az alapcsomagba foglaltakon kívül tartalmazza az elakadás, probléma feltárását, oldását és az otthoni munkát - több módszer ötvözésével.

A tanácsadás díját átutalással vagy postautalvánnyal (rózsaszín csekk) lehet kifizetni.

Bővebb információ a csomagokról és egyéb kérdésekről a GYIK menüpontban található. 

Kapcsolatfelvétel fenti elérhetőségeken, vagy itt: 

Minden módszer ugyanúgy, ugyanolyan hatékonysággal működik a távolból mint személyesen, hiszen az információ nem a fizikai síkról származik. Személyes találkozás tehát nem szükséges hozzá, elegendő ha beszélni tudunk egymással (a webkamera további előnyt jelent). 


Ha nincs pénzed kifizetni a tanácsadás díját: minden hónapban lehetőségem van 2 olyan ügyfelet fogadni, akinek nem kell kifizetnie a tanácsadás díját vagy annyit fizet, amennyit tud. A jelentkezők közül ingával és kártyával választom ki azokat, akikkel ilyen módon beszélni fogok, ezért kérem csak azok jelentkezzenek, akik valóban rászorulnak. Minden hónapban újra lehet jelentkezni és mindig megírom a jelentkezőknek, hogy sorra kerülnek-e vagy sem. Jelentkezés a fenti elérhetőségek valamelyikén.