Megutált a főnököm?

Egyik ügyfelem azzal keresett meg, hogy az utóbbi pár hónapban megromlott a viszonya a főnökével, a korábbi jó kapcsolatnak vége, és nem érti az okát. Azt érzi, hogy már nem bízik benne, próbálja megalázni a feladatokkal és a kollégák előtt is ellehetetleníti. Már kezdett nagyon frusztrálóvá válni a helyzet, ezért úgy döntött segítséget kér, különben kénytelen lesz elhagyni munkahelyét.

Az ingás sorstisztító módszerrel kiteszteltem, hogy melyik szereplőnek mi a tudatszintje, a rezgése a témában. Míg ügyfelem a szégyen - megaláztatás szintjén "rezgett", addig a főnöke a büszkeség - lekicsinylés. lenézés tudatszinten volt. Mindkettő nagyon alacsony szintű rezgés, amiből nehéz bármi jót is kihozni. Kiteszteltük azt is, hogy mikor keletkezett a probléma. Hónapokkal korábban ügyfelem külföldi útra ment, ez alatt az idő alatt főnöke tudomására jutottak olyan dolgok, amiket támadásnak vélt, a pozícióját látta veszélyben, azt hitte, hogy ügyfelem a helyére pályázik. Természetesen szó sem volt ilyesmiről, de már legalább megtudtuk, hogy honnan ered a probléma, amit egyben oldottunk is. 

Elsődleges feladat volt, hogy ügyfelem tudatszintjét (rezgését) emeljük a szégyen szintjéről, ugyanis ilyen alacsony tudatszinten nem sok jó történhet velünk. AFT-s kopogtatós házi feladatot kapott, hogy módosítsa ezt az energiamezőt. Ha az ő rezgése emelkedik, nagy esély van rá, hogy a főnöke is "vele tart", és egy magasabb tudatszinten már egész másképp viszonyulnának egymáshoz. Így is történt. Egy hét sem telt bele és ügyfelem arról számolt be, hogy nagyon sokat javult a kapcsolatuk, sikerült elindulni egy olyan irányba, ami ismét egy gyümölcsöző munkakapcsolathoz vezet.