Visszajelzések

Kedves Linda, hihetetlen dolgok mentek át rajtam a beszélgetés után.. Először lebetegedtem, nagyon rosszul voltam... Másnap kipihenve azonban arra jöttem rá, hogy nincs bennem az a görcsös érzés, a rossz érzések, melyekkel sajnos magamat mérgeztem, megszűntek? ..Ez önerőből vagy sokkal tovább tartott volna, vagy nem is sikerül teljesen. Nagyon köszönöm a segítséged!
Ági 

Biztosan alkalmazom a módszereket, nagyon elkedett foglalkoztatni ez a téma. Hosszú idő után az első ember vagy akit 1.5 órán át figyeltem, és nem kalandozott el a gondolatom. Most átalakult bennem valami az biztos. És az tetszett, hogy én eddig nem voltam benne ebben a témában, de minden teljesen érthető és hiteles amit mondtál. Szóval mégegyszer, örülök hogy rád találtam. 
Mariann

Szia Linda! Csak el akartam mondani, hogy ez a kopogtató technika nekem nagyon bevált, az első 2-5 napban mintha felerősödött volna a nyugtalanságom, de aztán lecsökkent és már sokkal jobban érzem magam. Még bennem van ez a "haladjunk-haladjunk" szemlélet, amit rögtön a beszélgetés elején már megmondtál nekem, de szerencsére a kopogtatással le tudom ezt nyugtatni magamban és nem is érzem magam annyira türelmetlennek. Köszönöm a segítségedet és ha majd jó lesz Neked valamikor, megbeszélhetnénk egy újabb konzultációt.
Köszönöm Neked! Csilla

Szia Linda! (...) nem merem elhinni, hogy amit 6 éve cipelek a lelkemben azt a beszélgetésünk óta nem érzem! Tudok a munkámra, magamra, a háztartásra koncentrálni és végre jól érzem magam itthon! Teszek veszek mindig valamit, alkotok vagy főzök, vagy pakolászok vagy vásárolgatok a barátnőmmel! Jani szenved a hiányom miatt de én már NEM SZENVEDEK VELE és azt mondtam neki: Ne szenvedj ezt az életet te választottad pedig lehetne másképp (...) MINDKETTŐNKNÉL EDDIG AZ TÖRTÉNT AMIT TE JELEZTÉL!!!! FANTASZTIKUS EMBER VAGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Janinak elmeséltem a beszélgetésünket, pozitívan reagált, kereslek ahogy megbeszéltük!!!! Sok puszi
Ági

"Szia Linda! Nagyon szépen feloldódott (illetve oldódik folyamatosan) a repüléstől való félelmem! Már 2-3 nap után érezhető volt és nagyon jóóó érzés! Egyszerűen nem jönnek azok az ijesztő gondolatok, érzések. Szorgalmasan kopogtatok, ahogy elő van írva és ha letelik, kereslek majd valamikor mert a "nagyobb falat" dolgokhoz jól jön a segítség.   Szép napot kívánok Neked!"
Tündi

"Szia Linda! Nagyon köszönöm a segítségedet. Pénteken elkezdtem mindent, amit javasoltál. Szombaton úgy ébredtem mint akiről mázsás súly ment le, annyira jól éreztem magam a bőrömben, hihetetlen megkönnyebbülés érzés volt azóta... ez óriási kedély javulást hozott. Hálás vagyok a beszélgetésért, tanácsokért."
Kriszti

"Szia Linda! Szeretném megköszönni a segítségedet. Sokkal jobban érzem magamat. Köszönök mindent és mindenkinek fogom ajánlani. Ha problémám van hívlak. Köszönöm.
Mária"

"Szia Linda! Meg szeretném köszönni, hogy segítettél magamra találni, amin egész életemben gondolkodtam, arra megvilágosítottál. Egyre jobban vagyok, a lelkem könnyebb, hálás vagyok a jó Istennek, hogy rád találtam meg a lelki társamra. Mindig éreztem, hogy keresem, még ha most nehézkesen mennek a dolgok, még akkor is boldognak érzem magam... Köszönöm, hogy vagy nekem :)"
Gizi

"Szia! Nagyon jó vagy abban amit csinálsz. köszönöm, hogy utamba küldtek és segítettél nekem.Nagyon sok minden változott és változik körülöttem."
Anna

"Köszönöm szépen! Írni fogok ha lesz valami...vagy...megakadok...de...sokat segítettél...mert már most is jobban érzem Magam.
Ez kellett Nekem úgy érzem!!!Köszönöm!"
Hajni

"Kedves Linda! Bő egy nap múlt el azóta,hogy a segítségedet megkaptam:)Merőben más mint amiben eddig részem volt :)......persze jártam jósoknál és soha egyetlen egy után sem éreztem azt,amit tegnap a beszélgetésünk és a gyakorlat alatt:)azóta pedig könnyebb és ami nagyon boldoggá tesz engem,a mosolyom!!!!.....olyan szépen tudok mosolyogni és még a szemem is!!!!Az érzéseimről nem beszélve......totál olyan mint akiről ledobták a mázsás köveket.Eddig olyan volt az egész,hogy hiába akartam bármit is tenni egyszerűen nem ment.....megrekedtem.....volt ez egy nagyon-nagyon hosszú ideig!Hála Neked,kedves Linda kezdem visszanyerni régi önmagamat !!!!:)Nem vagyok fáradékony,bús,szomorú !!!!ez itt a múlt helye,amit a segítségeddel elengedtem és élvezem a jelent és teszek a jövőért:)Segít a gyakorlat és minden, amit útmutatásként kaptam tőled:):):)Nem a jövőt kell kutatni,élni a mában a múltat elengedni és tudni,hogy miért vagyunk itt!!!! Hálásan köszönöm Neked Kedves Linda!!!!Kívánok Neked és családodnak,boldogságot ,erőt és egészséget:):)"
Anita


"Nagyon sok helyen voltam előtted, de nekem ez hozta meg amiben hiszek és ami jó hatással van rám (...) sokat fejlődtem általad. és ezt köszönöm.
Nem mondom el senkinek ilyen őszintén amit érzek és ezeket fel kell dolgoznom. Ha nem kaptam volna a miértekre választ akkor még ülnék a depiben vagy ki tudja mi lett volna...
Tudod voltam én annyi helyen de sehol nem találtam meg a választ a kérdéseimre, amit itt az inga meg a kártya teljesen megmutatott. Én is nagyon hiszek ebben."
Vali

"Szia Linda, épp Bagdi Bellát hallgatok és már készül is belőle a CD hogy a kocsiban is hallgathassam...köszönöm, nagyon tetszik😆
Ja és a nyitott kérdések is szuperül működnek és olyan könnyű...ezt le kellett írnom Neked, köszönet es hála! Azt kivánom mindenkinek hogy érezzék ezt a szabadságot, örömöt, boldogságot...es hogy tapasztaljuk meg, hogy bármit elérhetünk."
Mónika

"Kèt hónapja beszéltünk veled. Sok tanâcsot adtál hogyan billenthetnèm helyre a kapcsolatom a pàrommal. És ahogy oldottad a blokkokat szinte màr aznap éreztem a pàromon a vàltozást. Jókedvű lett, ölelgetös felszabadultabb és èn is.

Kopogtatotok èn is sokszor, olvasgatok azóta erröl és nézem a youtubon a videokat. Kipróbàlom őket. Tanulgatom.
Pozitivabb lettem én is, szóval nagyon sok jó dolog történt velem.
A pàrommal nagyon közel kerültünk egymàshoz. Tènyleg érzem hogy szeret, törödik velem. 
Mindenben kènyeztet. Sokat nevetünk, bohockodunk. Mindig mondja és ki is mutatja hogy szeret."

Andi

"Örülök es én köszönöm! Biztosan foglak még vmikor hìvni 1x 2x, ha eljön az ideje.Nagyon sokat segítettél es külön öröm a hitelességed! Ez is ritkaság ebben a "furcsa" vilagban. Addig is sok sikert es minden jót kívànok Neked!"
Magdi

"Foglak még keresni ,rengeteg dolog van amiben néha jól jönne egy kis megerősítés ...és te anyira pozitív energia vagy, nekem igazi csoda voltál :) téged az ég küldött, mert megsokszoroztad azt az energihalmazomat amiről beszéltél :))))) örülök, mert kicseréltél,:) új ember vagyokhálásan köszönöm :)"

Ilona

"csak szeretném megköszönni a segítségedet,úgy érzem sokkal de sokkal jobban vagyok,még van egy két kisebb dolog,amin még javítanom kell...de jó úton vagyok....elküldök egy rajzot,amit most csináltam,remélem tükrözi azt hogy sokkal jobban vagyok....köszönöm"
Betty

"Köszönök mindent!!!!! Annyira feltöltöttél! Neked való szakma. Soha nem szoktam senkivel ilyen felszabadultan elbeszélgetni!
Akkora erőt adtál, hogy ma mindent kimondtam amit akartam. Nem tudok elég hálás lenni!"

Eszti


"Köszönöm Linda! Nagyon kellemes volt veled a beszélgetés, olyan, mintha már régen ismernénk egymást! Hangod közvetlen, megnyugtató, kedves!
A gyakorlatot köszönöm, igyekszem élni vele! Az általad elmondottakat még emésztem,feldolgozom. Köszönöm,hogy rávilágítottál arra, mennyire fontos, hogy a gyerekemnek mire hívjam fel figyelmét, mert ez most igazán aktuális és életbevágó! Bár sokmindent lát, tud, ért az ember, de ha támogatást és megerősítést kap, nagyon sokat ér! 
Jó,hogy megtaláltalak, jó a tudat, hogy fordulhatok hozzád még, ha szükséges!"
Gabi

"Nagyon szépen köszönöm még egyszer a Segitséged, és ezt a sok információt... a tanitásod, a türelmed hozzám :) ... és hogy most már tudom miért is születtem le ebben az életben! :) Szeretettel ölellek:"
Rita

"Furcsa, de mindennek ellenere most boldognak erzem magam. Nem gondoltam volna, hogy sikerul, csak remeltem, hogy megerdemlem a boldogsagot. Es ezt neked is koszonhetem. Koszonom! :)"
Edina

"Képzeld,ma voltam vizsgázni,és megvan a jogsim!!! :) Nagyon örülök neki,és büszke vagyok magamra! Nagyon-nagyon köszönök mindent,mert tudom,mennyire hasznos "volt" a segítséged!! Hálás vagyok Neked!!! Minden jót kívánok! Üdv; Linda (akinek van jogsija!!) :)"
Linda ötször bukott meg a forgalmi vizsgán, aztán felkeresett, hogy segítsek neki. Ingás sorstisztítással és ÉFT-vel dolgoztunk, ami meghozta az eredményt!

"Szeretném visszajelezni feléd nagyon jól éreztem magam a foglalkozás ideje alatt. 
Nagyon mélyen és pihentetően tudtam aludni... :)
köszönöm a segítséged!"
Ildikó

"...mindig sok blokkot feloldok, hatékony nagyon, de azért kell még magamon dolgoznom. Majd még mesélek közben, hogy hogy alakulnak a dolgaim. Annyira egyszerű és olyan dolgok jönnek elő, amit nem is gondoltam volna, köszönöm hogy megtanítottad nekem :))"
Andrea az ÉFT-ről

"Kedves Linda! Most volt itthon a fiam egy hétig, és úgy látom, hogy sokat változott! Képzeld el, szinte nem is panaszkodik, hogy neki milyen nehéz, nem szid senkit, jó, a lányokra még mondja hogy milyenek, de sokkal jobb a helyzet! Meg nem mond olyan hülyeségeket, hogy minek él?!"
Rita írja egy ingás sorstisztítás hatásáról

"És képzeld! Már van hatása az ingázásnak: a legfontosabb, a kisfiam iránti szeretet teljes megélése sikerült. Már nincs ott bennem ez a blokk! Annyira örülök, és annyira köszönöm Neked :) És voltam a masszőrömnél: nem győzött csodálkozni, hogy mi történt velem?! Majdnem tökéletes a lábamnál az, ami eddig rossz volt. Emellett pedig azt az infot kapta közben, hogy sokat fejlődtem lelkileg :) Én ezt az ingás kezelésnek tudom be, úgyhogy köszönöm szépen mégegyszer!!! "
Melinda


"Linda! Nagyon köszönöm a tisztítást! Köszönöm az eszmefuttatást! Működni fog! Ferit kenyérre lehetne kenni. Ez hihetetlen Linda! közösen vacsoráztunk harmónikusan. Végig csendben volt. Régen láttam ennyire nyugodtnak. Mintha magába szállt volna. Nagyon köszönöm!!!!! :) :) Óriási nyomás lehetett rajta. Örölök,hogy Veled együtt segíthettem rajta!"
Reni

"Nagyon sokat segítettek az általad elmondottak, ezért a későbbiekben is szeretném a segítségedet kérni. (...) köszönöm! és képzeld el, most már jobban érzem magam, mióta a [szerelmi] kötést oldottad. még mindig szeretem, de már könnyebb és azt hiszem el fogom tudni fogadni, ha mégsem jön vissza."
Rita

"Amit küldtél teljesen jellemző , minden szóval egyet értek, többször elolvastam......van ilyen? Van ,igen! Köszönöm!
Sok sikert , szép estét!"
Zsófi

"Nagyon szépen köszönöm az elemzéseket. Olvasás közben meg is borsóztam, mert tele van igazságokkal. (...)
Még egyszer nagyon köszönöm! Később még szerintem jelentkezni fogok, mert nagyon érdekel a Tarot elemzés is."
Ildikó

"Még egyszer köszönöm, hogy időt szakítottál rám. Az ilyen emberek, mint Te adják vissza a hitemet az emberekbe, mert sajnos ez a világ nagyon rossz irányba halad.
Nagyon köszönök mindent!!!!"
Erzsi

"Köszönöm az elemzést. Nagyon magaménak érzem. Sokat segítettél, hogy megerősítettél a fizikai szintű energiámban, pontosan így érzem, (...) ettől most kicsit biztosabb lettem magamban :)"

Sári


Ezt a képet Éva küldte, miután a tériszonyát tisztítottuk az ingás módszerrel.

A képhez tartozó felirat: "Nem tudom mi az a tériszony :) :) :)"