Rólam

Nem úgy indultam az életben, hogy embereknek szeretnék segíteni megoldani a problémáikat. Az Idegenforgalmi szakközépiskola után a Külkereskedelmi Főiskolát végeztem el, nyelveket tanultam, majd a versenyszférában kezdtem el dolgozni. Néhány év után azonban azt éreztem, hogy az életem nem teljes, a munkámmal szerettem volna hozzájárulni az emberek (és a világ) fejlődéséhez. Még nem tudtam mi az irány, és hogy pontosan mit is akarok csinálni. 
A gyerekvállalás kapcsán aztán megérkeztek a változáshoz szükséges krízisek, aminek köszönhetően rájöttem, hogy változtatnom kell az életemen és új szakmát kell tanulnom. Korábbi Agykontrollos tapasztalataim és néhány "véletlenül" megismert ember révén kapcsolatba kerültem az ezotériával, spiritualitással. Mivel a pszichológia már régóta érdekelt, elhatároztam, hogy a kettőt összekötöm. Így jutottam el az Éden Felnőttképző Központ Spirituális Pszichológiai Tanácsadó képzésére, mely ezoterikus tanulmányaim és személyes tudatosságom fejlődésének kezdetét jelentette 2011-ben. 
Rájöttem, hogy minél többféle módszert ismerek, annál biztosabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak. Az Éden Központban Tarot Elemző képesítést szereztem, ezen kívül megtanultam a spirituális Inga használatot, a Kronobiológia Pszichogenetika személyiségelemző módszerét, ismeretet szereztem a Bach-virágesszenciákról, az Életforgatókönyvről, az Érzelmi Felszabadító Technikáról, a Tüneti és Tudati Technikáról (AFT) és néhány "jobb agyféltekés" módszerről, valamint többféle rajzelemzést is tanultam. Jelenleg Asztrozófiát tanulok, ami egy újabb mérföldkövet fog jelenteni. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, hiszen új módszerekkel mindig más és más nézőpontból vizsgálhatunk meg egy helyzetet, illetve mindenkinek más a kulcsa önmagához. 

Most már tudom, hogy mi a feladatom az életben. Segítek a hozzám fordulóknak a problémáik megoldásában, hogy egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek! Ezáltal válik az én életem is egyre teljesebbé!