Rólam

Szerencsés ember az, aki már pályaválasztása idején pontosan tudja mivel szeretne foglalkozni.Nekem ehhez egy kicsit hosszabb idő kellett. 30 éves koromig egyáltalán nem foglalkoztam ezotériával, spiritualitással, ez a világ csaknem teljesen ismeretlen volt számomra. A versenyszférában dolgoztam de azt éreztem, hogy az életem nem teljes, a munkámmal nem járulok hozzá az emberek és a világ fejlődéséhez, ami számomra fontos lett volna.
Az élettől aztán megkaptam a válságokat, kríziseket, amiknek köszönhetően megnyílt számomra az ezotéria világa. "Véletlenek" folytán kerültem kapcsolatba olyan emberekkel akik sok élményt osztottak meg velem a spirituális világról, és mivel a pszichológia már régóta érdekelt, elhatároztam, hogy a kettőt összekötöm. Így jutottam el az Éden Felnőttképző Központ Spirituális Pszichológiai Tanácsadó képzésére, mely ezoterikus tanulmányaim és személyes tudatosságom fejlődésének kezdetét jelentette.
Rájöttem, hogy minél többféle módszert ismerek, annál biztosabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak. Az Éden Központban Tarot Elemző képesítést szereztem, ezen kívül megtanultam a spirituális Inga használatot, a Kronobiológia Pszichogenetika személyiségelemző módszerét, ismeretet szereztem a Bach-virágesszenciákról, az Életforgatókönyvről, az Érzelmi Felszabadító Technikáról és néhány "jobb agyféltekés" módszerről, valamint többféle rajzelemzést is tanultam. Legutóbb a Tüneti és Tudati Technikát (AFT) ismertem meg. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, hiszen új módszerekkel mindig más és más nézőpontból vizsgálhatunk meg egy helyzetet.

Most már tudom, hogy mi a feladatom az életben. Segítek a hozzám fordulóknak a problémáik megoldásában, hogy egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek! Ezáltal válik az én életem is egyre teljesebbé!