Blog
 

Szeretnéd megtudni mit tartogat számodra az elkövetkezendő év? Mire figyelj, mit tegyél, hogy számodra jól alakuljanak a dolgok? A Tarot kártya megmutatja!

Gyakori probléma, amivel ügyfeleim felkeresnek. Szakítottak már jóideje párjukkal, mégis mindig visszakúszik, "se vele se nélküle" játszmák folynak vagy egyszerűen a gondolataikban uralta el a helyet a volt pár. Szeretnének szabadulni tőle- vagy visszakapni őt .- de leglább tudni miért ilyen nehéz, miért érzik még mindig ilyen erősen a kötődést...

Neked vannak félelmeid? Nagyon sokan félnek például a magánytól, anyagi bizonytalanságtól, betegségektől, szeretteik elvesztésétől, jövőtől, változástól, vizsgáktól vagy akár kígyóktól, pókoktól... Sok betegség lelki háttere is a félelemre vezethető vissza. Együtt kell ezzel élni vagy van rá megoldás?

Mindannyian vállaltuk születésünk előtt a sorsfeladatunkat, azonban gyakran előfordul, hogy életünk félresiklik. Figyelmeztető jelek sokaságát kaphatjuk akár "véletlen" események folytán, amiket ha észreveszünk és értelmezünk, visszatalálhatunk a küldetésünket szolgáló útra.

Sokan fordulnak hozzám azzal, hogy jóslást kérnek. Általában azt szeretnék megtudni, hogy mi lesz a párkapcsolatukkal, pénzügyi helyzetükkel, munkájukkal stb. - vagyis mi lesz a jövő? Én ilyenkor visszakérdezek: mi értelme van, ha megtudod mi lesz veled - nem lenne jobb megtudni, hogy mit tegyél, hogy jó legyen Neked és elérd amit szeretnél? Hogyan...