Egy kislány alvászavara

Egy 6 éves kislány anyukája keresett meg amiatt, hogy kislányának éjszaka rémálmai vannak, többször felriad, kiabálni kezd, nem tud megnyugodni a saját ágyában és emiatt már lassan az egész család nem tud éjszaka pihenni.

Az ingás sorstisztító módszerrel kiteszteltem, hogy a félelem tudatszintről ered a probléma, amihez a szorongás érzése párosul. Kijött, hogy ez a szorongás a nemrégiben elkezdett iskola miatt van.  Gonosznak, félelmetesnek látta az iskolát és a változás miatt szorongott. Ezen felül nem találta a helyét, a saját fontosságát kérdőjelezte meg nem csak az iskolában, de otthon is. Ezekre az elakadásokra megcsináltuk az oldást ill. az aurájából testetlen energiákat is el kellett küldeni.

Az oldás mélyebbre vitele érdekében házi feladatot is adtam az anyukának, AFT-s kezelést. A kislányán a szorongásra és az alvászavar tünetére kellett kopogtatnia akupresszúrás pontokat naponta néhány hétig. Már 3 nap után azt a visszajelzést kaptam, hogy a kislány nyugodtan alszik éjszaka, a rémálmok megszűntek.