GYIK

Mit tartalmaz az alapcsomag? Mikor válasszam?

Az alapcsomagot akkor érdemes választanod, ha útmutatást szeretnél kapni bizonyos problémákban, nehezen döntesz, tudni szeretnéd merre indulj, legyen az párkapcsolat, munka, család, életút vagy bármilyen élethelyzeti kérdés. A tanácsadás Tarot kártyával történik ill. a Kronobiológia és az Életforgatókönyv segítségét is igénybe vesszük, hogy minél teljesebb képet kaphassunk. Javaslom elolvasni a Jóslás vs. jövendőmondás című írásomat, ahol megtudhatod, hogy mi a kettő között a különbség, ill. hogy én milyen szellemiségben használom a kártyát.  Az alapcsomag ára 10.000 Ft, időtartama kb. 45 perc.

Mikor válasszam a komplex csomagot?

Fentieken kívül a komplex csomagban a problémához kapcsolódó okok feltárása, az elakadások, blokkok oldása is benne van, bármely módszert használva. Ha változtatni szeretnél az életeden, úgy érzed elakadtál, párkapcsolati problémát oldanál meg, boldogtalan vagy, anyagi gondjaid vannak, valamilyen betegséged van, bármilyen lelki eredetű gondok gyötörnek (félelmek, önbizalomhiány, pánik, depresszió stb...), akkor egy komplex tanácsadás keretében tárjuk fel mi van az elakadás mögött, ezt oldjuk és meghatározzuk, hogy milyen otthoni munkát kell végezni az oldás mélyebbre vitele érdekében. A komplex csomag ára 18.000 Ft első alkalommal, időtartama kb. másfél óra. Ha szükség van rá, minden további konzultáció díja már csak 15.000 Ft, amennyiben fél éven belül megtörténik. 


Eldönthetem-e a konzultáció során, hogy melyik csomag kell nekem?

Természetesen. Nagyon sokszor előfordul, hogy csak egy "egyszerű" kérdéssel fordulnak hozzám és kiderül, hogy mekkora elakadás van a háttérben. Ilyenkor célszerű továbbmenni és feltárni a dolgokat, de természetesen ezt Te döntöd el, hogy szeretnéd-e. 


Hogy működik az online tanácsadás? 

Az online tanácsadás bármilyen internetes alkalmazás segítségével működhet (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger, Zoom, Teams vagy telefon). Lényeg, hogy beszélni tudjunk egymással a konzultáció időtartama alatt zavartalanul. Időpontot előre szükséges egyeztetni.


Szükséges-e webkamera?

Nem feltétel, de jó ha van. Személyesebbé teszi a konzultációt.


Mennyi ideig tart egy konzultáció?

Az alapcsomag kb. 45 percig, a komplex csomag pedig kb. másfél óráig tart. Ezek az időtartamok irányadóak.


Hogyan kell fizetni?

A fizetés történhet átutalással vagy postautalvánnyal (rózsaszín csekk), amelyik megfelelőbb számodra. Számlát kiállítok.

Hány alkalom segít? 

A probléma mélységétől függ, hogy hány alkalom konzultációra van szükség, illetve attól is, hogy ki mennyire szorgalmas az otthoni munkában. Nagyon sokszor elég egy alkalom is a változás beindításához, a Te igényed dönti el, hogy szeretnél-e tovább haladni, mélyebbre menni. Nekem az a célom, hogy tanuld meg, hogyan tudod magad is megoldani a problémáidat, ehhez adok a kezedbe eszközöket!
 

Hogyan zajlik egy konzultáció?

A születési dátumodat (és az érintettekét) minden esetben előre elkérem és a konzultációra már kiszámolom az energetikai adottságaidat (Kronobiológia) és tudni fogom az életfeladatodat (Életforgatókönyv). A tanácsadás elején elmeséled mivel jöttél, mi a problémád és miben várod a segítséget. Ezután a többi jön már magától. Alapcsomag esetén Tarot kártyával megnézzük mi a helyzet, mit tegyél a probléma megoldása érdekében, mit üzen az univerzum, mi lenne a legjobb neked, döntés esetén megnézzük a lehetséges utak kimenetelét. Ha szükséges az adottságok és az életfeladat is beleszövődik a megoldásba. 

Komplex csomag esetén fentieken túl a problémafeltáráson és az oldáson van a hangsúly. A problémafeltárást a kártya mellett ingával végzem,  amivel egyben oldani is lehet az elakadásokat, blokkokat. A "házi feladat" pedig mélyebbre viszi az oldást, ill. az önmagunkon végzett munkának mindig nagy a hatékonysága. A házi feladat lehet ÉFT, AFT, Bach-virágterápia, meditáció, ill. egyéb gyógyító folyamatok, amit mindig kitesztelek a legjobb eredmények érdekében.  

Melyik módszert alkalmazzuk?

A problémától függ, hogy milyen módszert alkalmazunk, többet is ötvözök mindig. De ha ragaszkodsz valamelyikhez, természetesen használjuk azt is.

Lehetséges-e a tanácsadás személyes találkozás során?

Mivel az ügyfeleim 99 %-a az internetes lehetőséget részesíti előnyben, ezért már erre specializálódtam. Amennyiben valaki ragaszkodik a személyes találkozáshoz, meg tudjuk oldani, de ennek feltételeiről kérlek érdeklődj a megadott elérhetőségeken.


Biztos, hogy ugyanolyan hatékony az online tanácsadás mint a személyes?

Igen, most már lassan egy évtizedes tapasztalatom van az online tanácsadásban, és gyakorlatilag semmi különbség nincs a hatékonyságban, ugyanazt adja. Olyan módszerekkel dolgozom, amihez nem szükséges fizikailag jelen lennie a kliensnek, minden működik "távban" is. Sőt a tapasztalatom az, hogy egy picit az inkognitót megőrizve kevésbé feszélyezettek az emberek, sokkal hamarabb oldódik a hangulat, mint személyesen.