Megkötnek a félelmeim

Egy fiatal hölgy keresett meg az alábbi levéllel: 

"Kedves Linda,

Mindig is belső bizonytalansággal, félelmekkel küzdöttem és ez sajnos úgy érzem sok mindenben hátráltat életem során. De gondolom ezt nem kell magyaráznom... :)Többször próbáltam már külső segítséggel megoldást találni, de sajnos egyik sem hozott változást. Jártam már jósnál, angyal látónál, próbáltam a pránanadit, jártam kineziológusnál... Ennyi próbálkozás után arra a következtetésre jutottam, hogy magamnak kell megoldanom a problémáim. Ha én nem tudom átállítani a buksimban a gondolatokat, akkor ezt más sem fogja tudni megtenni. Most azért írok mégis, mert már harmadszor futottam a hirdetésedbe és ezt valamiféle jelnek vettem. Fentiek ismeretében kérdezem én, hogyan látod, te tudnál segíteni? :)
Köszönettel: ... "

Megtartottuk a konzultációt, feltártuk és oldottuk a félelmek mögött fennálló elakadásokat, és megkapta az otthoni feladatokat is. Pár hét múlva a következő levelet kaptam:

"Szia Linda,
Végeztem a kopogtatásokkal. :) Félelemre és bűntudatra is. Az ÉFT-zést még nem gyakoroltam külön, de azt hiszem most jött el az ideje. :) Gyerektémával kapcsolatban is fogok, illetve most ingatlan ügyben alakult ki olyan helyzet, ami félelemre ad okot. Remélem az ÉFT majd segít!
Egyébként úgy érzem lelkileg erősödtem. Azt nem állítom, hogy teljesen eltűntek a félelmek, de úgy érzem már jobban tudom kezelni. Nem pörgetem magam a parázásba, hanem megpróbálom elengedni a félelmeket...

Szerintem még foglak keresni. :)"