Hogyan alakul a sorsom ha elválok?

Megkeresett Viberen egy fiatal nő, aki nem tudott dönteni abban, hogy elváljon-e a férjétől vagy sem. Hosszú ideje boldogtalan volt mellette, és bár az értékrendje távol állt ettől, mégis kapcsolatba kezdett egy harmadik személlyel. Ennek ellenére nagyon bizonytalan volt hogyan döntsön.

Tarot kártyát raktunk arra, hogyan alakul az élete, ha elválik. A kirakás megmutatta, hogy ez a lezárás egy magasabb rendű új kezdetet jelentene életében, ha hallgat a megérzéseire és követi a vágyait, beköszönt a harmónia az életébe, és még az anyagiakat is meg tudja majd teremteni. Az új kapcsolata boldogságot, jó kilátásokat ígér neki, de a válást önmagáért tegye meg. Kijött az is, hogy az akadály a férje érzelmeiben van, képtelen a dolgokat másképp látni, szinte magára erőlteti azt, hogy még hisz ebben a kapcsolatban.

A hölgy ezáltal óriási megerősítést kapott, hogy amit a lelke mélyén érzett, az valóban az ő útja. Végre ki tudott mondani a férjének olyan dolgokat, amiket már régóta szeretett volna. Ennek következtében most már a férj is megérthette, miért jobb mindkettejüknek, ha befejezik ezt a házasságot.