Hogyan kezelhető a félelem?

2018.02.28

Neked vannak félelmeid? Nagyon sokan félnek például a magánytól, anyagi bizonytalanságtól, betegségektől, szeretteik elvesztésétől, jövőtől, változástól, vizsgáktól vagy akár kígyóktól, pókoktól... Sok betegség lelki háttere is a félelemre vezethető vissza. Együtt kell ezzel élni vagy van rá megoldás? 

Nemrégiben egy fiatal hölgy fordult hozzám azzal, hogy fél a repüléstől és közelgő repülős utazása miatt szerette volna, ha ez a problémája megoldódik. 

Kiderítettük a tudatalatti okokat, ami a félelme mögött húzodott. Előző életében másodpilótaként repülő balesetet okozott, emiatt ebben az életében félt felelősséget vállalni a vele utazó barátaiért. Mivel az utazás az ő ötlete volt, azt érezte, hogy a barátok testi épségéért ő a felelős, és "mi van ha" történik valami. Valójában nem a repüléstől félt, hanem a felelősségvállalástól. Megnéztük az életfeladatát is, ami szintén arról szólt, hogy ebben az életében a felelősségvállalás terén kell fejlődnie, beállni egy arany középútra, érezni a határokat a saját és mások felelősségét illetően. Mint kiderült élete más területein is megnyilvánul ez a problémakör.

A blokkokat oldottuk és házi feladatot is kapott a félelem karmikus befolyásának és jelen életes rezgésének a kezelésére. A biztonság kedvéért az Érzelmi felszabadító technikát is megtanítottam neki, amit akár repülés közben is tud használni, ha mégis rátörnének a félelmek.

Néhány hét után kaptam visszajelzést, hogy a félelme feloldódott, végre nem gyötrik többé az ijesztő gondolatok és érzések, ami jelentős felszabadulást hozott az életében!

Az ingás sorstisztító módszerrel bármilyen félelem mögött rejlő tudatalatti (akár előző életes vagy családból hozott) okot, blokkot, akadályt, eseményt fel tudunk tárni és egyben oldani is lehetséges. 
Az Életforgatókönyv segítségével magyarázatot kaphatunk arra, hogy az életfeladatunk szempontjából miért "ügy" az adott félelem.
AZ AFT - tüneti és tudati technika és az Érzelmi felszabadító technika pedig konkrét gyakorlati megoldást jelentenek a félelem kezelésében és a végső "gyógyulás" elérésében.
Mindezt Bach-virágterápiával is meg lehet támogatni.

Nem csak a félelmek, hanem bármilyen elakadás vagy testi- lelki probléma kezelhető fenti módszerekkel (pl.: önbizalomhiány, bűntudat, levertség, szorongás, betegségek, párkapcsolati elakadás...).

Bejelentkezés:  +36 20 315 8619 (viber, whatsapp is),  sefiraposta@gmail.com