Miért hagyott el a férjem?

2015.02.12

Egy nő felhívott, hogy romokban van az élete, de nem tud engem felkeresni, tudok-e neki "távban" is segítséget nyújtani. Természetesen minden módszer ugyanúgy működik a távolból is, így megbeszéltünk egy "találkozót" skype-on.

A probléma az volt, hogy csaknem 30 év házasság után elhagyta őt a férje, és ő nem értette miért történt, csak magát okolta emiatt. Elsőként megnéztem a kronobiológia pszichogenetika segítségével, hogy milyen fizikai-érzelmi-szellemi adottságokkal rendelkeznek ill. milyen sorstani kapcsolódások vannak közöttük. Kiderült, hogy minden szinten szabad akarati a kapcsolat közöttük, nem volt sorstani kapcsolódás. Ilyen esetekben általában nem tart sírig egy házasság, ha felnőnek a gyerekek, vagy megszűnik egy általuk létrehozott kötelék (pl. közös vállalkozás), akkor nagy eséllyel szétmennek. Temperamentumukat tekintve pedig inkább a nő volt az energikusabb, az irányítóbb természetű, a férfi az alkalmazkodóbb típus.

Tarot kártyát raktunk arra, hogy mi volt a férj fő problémája, ami miatt elment. Kiderült, hogy nem tudott ő lenni a "férfi", az irányító, a határozott családfő ebben a házasságban, ezen kívül a vágyait sem tudta megvalósítani, mert a felesége nem támogatta azokat. Miután a gyerekeik már majdnem felnőttek, a kötelék is megszűnt közöttük.

Ügyfelem ezek alapján megértette miért történtek a dolgok és már nem ostorozza önmagát, a gyötrő gondolatai is elmúltak. Igyekszik békében elválni és a megszerzett tapasztalatok birtokában nyíltan tekinteni a jövő felé.