Miért nem működik a párkapcsolatom?

2014.12.01

Egy nő azzal keresett meg, hogy segítsek neki megtalálni az okot, ami miatt nem jól működik a párkapcsolata.

Hosszú évekig élt nagyon rossz házasságban, erőszakos férj mellett, utána sokáig egyedül volt. Ezután találkozott egy férfival, akivel úgy tűnt végre megtalálhatja a boldogságot. Egy idő után azonban nagyon sok problémája lett, s mint kiderült ezek a problémák inkább csak a hölgy részéről merültek fel, a férfi nem is értette, "mi baja" van, miért veszekszik vele annyit.

Tarot kártya segítségével kiderült, hogy a nő még mindig nagy gyűlöletet táplál a volt férje iránt (holott sok éve elváltak már), rengeteg energiája ment erre. Emiatt tudatalatt a "férfiakat" is utálta. A kártyából az volt kiolvasható, hogy amíg ez a gyűlölet benne van, amíg nem zárja le magában korábbi házasságát, nem teszi semlegessé sérelmeit, addig neki senkivel nem lesz harmonikus párkapcsolata. A hölgy ezt elfogadta.

Bach-cseppeket kapott ennek az érzelmi problémának a feldolgozására, ami a szokásosnál is gyorsabban hatott. Következő találkozásunkkor a párja mesélte, hogy most már nem veszekszik vele, sokkal kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatuk. A nő is elmondta, hogy kapott egy hírt a volt férjéről, és észrevette magán, hogy már nem érdekli, nem vált ki belőle semmilyen érzelmi reakciót és úgy tűnik sikerült túllépnie ezen a problémán!