"Nem értem mi történt velem!"

2016.06.02

Egyik ügyfelemnek az ingás családállítás módszeréről meséltem, mire felcsillant a szeme, hogy ő bizony tud egy olyan esetet a családjukban, ami akár hatással lehet valamelyik rokonának az életére.

Az történt, hogy a dédnagyapját annak idején kitagadták a családból, mivel nem vette el feleségül a dédnagymamát miután az várandós lett tőle. Később azonban csatlakozott volna a családhoz, de akkor már nem fogadták vissza, sőt azt sem engedték, hogy a gyermek (kliensem nagymamája) megismerje az apját.

Ingával kiderült, hogy a dédnagypapa sorsát ügyfelem öccse képviselte, akinek egyébként komoly párkapcsolati problémái voltak. Az ingás családállítás módszerével feltártuk, hogy milyen nehézségeket okoz ez a testvére életében, ezeket tisztítottuk és betöltöttük rá a megfelelő segítségeket. Kliensem az öccse nevében elmondta a megfelelő tisztító állításokat, mely lehetővé tette, hogy öccse letegye ezt a sorsátvállalást és végre a saját sorsát élhesse. Továbbá a dédnagypapa a családállítás során el lett ismerve a családban.

Egy héttel később ügyfelem megkérdezte öccse feleségét, hogy történt-e valami változás az életükben (ők nem tudták, hogy volt egy ilyen családállítás). A feleség lelkesen mesélte, hogy nem tudja mi történt, de "cuki lett" a férje, egész másképp viselkedik, más a hozzáállása a dolgokhoz. Aztán ügyfelem megkérdezte a testvérét is, hogy tapasztalt-e valami érdekeset saját magán, és ő azt mondta: "Nem értem mi történt velem!" - azt mesélte, hogy elkezdett egy hullámhosszon működni a párjával, ami addig nem ment és a legtöbb problémát okozta közöttük.
Ennek a történetnek már lassan fél éve, és azóta is rendben van a kapcsolatuk. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek problémáik, de már meg tudják őket oldani, másképp viszonyulnak egymáshoz és a felmerülő nehézségeikhez is.

A családállítás fordítva is működik, nem kell hozzá az eseményt ismerni. Egy-egy probléma mögött sokszor családból hozott elakadás van, amit az ingával fel tudunk tárni és egyben tisztítani is.