Nem akar óvódába menni

Egy anyuka felhívott, hogy gyermekével történt valami, mert egyik napról a másikra elkezdett problémázni azon, hogy óvódába menjen. Reggelente hisztizik, nem akar bemenni a csoportba, már otthonról sem akar elindulni.

Az inga segítségével kapcsolódni lehet bárkinek a Felső Énjéhez (amennyiben engedélyt kapunk rá), és feltárható, hogy mi van a probléma hátterében. Ehhez nem szükséges személyesen jelen lenni, a távolból is működik.

Kiderült, hogy a kisgyereknek jónéhány korlátozó hiedelme van (pl. túl sok minden történik, nem bízom az emberekben ...) és ezek egy változás hatására alakultak ki benne. Kérdésemre az anyuka elmondta, hogy nem sokkal korábban az egyik óvónéni elment az óvódából, de úgy tűnt, hogy a gyereket ez egyáltalán nem zavarja, pedig ez állt a háttérben.

Az inga segítségével töröltem ezeket a korlátozó hiedelmeket és betöltöttem a pozitív ellenkezőjüket. A gyermek MÁSNAP már örömmel indult az óvódába, és ott is minden rendben volt vele. Ez a probléma többet már nem merült fel.