7 figyelmeztető jele annak, hogy nem az utadat járod 

Lelkünk már leszületése előtt tudja milyen sorsfeladattal fog a világra jönni, azonban az élet folyamán könnyen letérhetünk erről az útról.

Figyelmeztető jelek sokaságát kaphatjuk akár "véletlen" események folytán, amiket ha észreveszünk és értelmezünk, visszatalálhatunk a küldetésünket szolgáló útra.

Honnan tudod, hogy jó úton jársz?

Testi-lelki-szellemi EGÉSZségben, szeretetben, harmóniában élsz, teljesnek érzed az életedet mind az emberi kapcsolataid, mind a hivatásod területén. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem jelentkeznek nehézségek, problémák az életedben, de tudod őket kezelni, feladatként tekinteni rájuk és tudsz belőlük tanulni, levonni a tapasztalatokat, amik a fejlődésedet szolgálják.

7 jel ami arra utal, hogy nem az utadon vagy

 • betegségek
 • balesetek
 • emberi kapcsolati - családi, párkapcsolati - mélypontok, elakadások, amikből úgy érzed nem találod a kiutat
 • hivatásbeli megrekedések
 • azt érzed nem fejlődsz, hanyatlást tapasztalsz minden téren
 • balszerencse sorozatok
 • depresszió, úgy érzed mélypontra jutott az életed

Kezdetben lehet, hogy csak apró jelek figyelmeztetnek, amikről ha nem veszel tudomást, egyre több és súlyosabb probléma merülhet fel az életedben.

Mit tegyél, hogy visszatalálj?

Ha képes vagy a nehézségeidben meglátni a lehetőséget, hogy azokat azért kaptad az Univerzumtól, hogy visszatereljenek a megfelelő irányba, akkor közel vagy a megoldáshoz.

Például:

 • kirúgnak a munkahelyedről, de ezután megtalálod az igazi hivatásodat
 • elhagy a párod, és rájössz, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem szolgálta a fejlődésedet
 • egy vetélés kapcsán kiderül, hogy nem csak a gyermek az életed feladata, előbb a saját céljaidat kell megvalósítanod
 • egy szeretted halála megmutathatja, hogy mi az amit értékelned kell az életben, hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat
 • egy lábtörés arra késztet, hogy felhagyj kedvenc extrém sportoddal, ami megmenthet egy tragédiától

Ha hallgatsz a belső hangodra, az intuíciódra, a lelkedben megtalálhatod a válaszokat.

Ha úgy érzed ezeket nehéz egyedül felismerni, segítségedre lehetnek különféle módszerek is:

A Kronobiológia megmutatja, milyen fizikai-érzelmi-szellemi adottságokat kaptál születésedkor. Előfordulhat, hogy egy elakadást az okoz, hogy nem a kapott energiák szerint élsz, emiatt minden téren megreked az életed, hisz nem a saját bőrödben vagy.

Az Életforgatókönyv módszerével megtudhatod mi a sorsfeladatod, mit vállalt lelked leszületésekor, és ebben hol tartasz jelenleg. Megfejthető egy adott életesemény dátuma is (pl. haláleset, vetélés, házasság...), ami segít megérteni mit kell tanulnod az adott helyzetből.

Előfordulhat, hogy tudat alatti blokkok, előző életből vagy jelen életből származó fogadalmak, programok akadályozzák, hogy az utadra kerülj. Ebben segít az ingás sorstisztító módszer, amely képes feloldani ezeket a gátakat.

A Tarot kártya segítségével megtudhatod, hogy konkrétan mit tudsz tenni azért, hogy megbírkózz a problémákkal, mi legyen a következő lépés annak érdekében, hogy a megfelelő irányba haladj tovább.

A Bach-virágesszenciák pedig segítenek érzelmileg feldolgozni a problémákat, helyreállítani a lelki egészséget.

Érdemes átgondolni életünket és egy másik nézőpontból tekinteni rá, a felmerülő akadályokat pedig adományként kezelni, hiszen azért kapjuk őket, hogy sikerüljön véghezvinni a feladatot, amiért megszülettünk.

Ha úgy érzed hasznos lenne fenti módszerekkel is megvizsgálni a helyzetedet, akkor személyesen vagy az interneten keresztül a távolból is tudok segítséget nyújtani.