Váltsak szakmát?

Egy fiatal nő megkeresett, hogy segítsek neki eldönteni belevágjon-e egy teljesen új szakma megtanulásába, mert úgy érzi a mostani nem elégíti őt ki, nincs a helyén. Nehezítette a dolgot számára, hogy a gyerekei miatt kevés szabadidővel rendelkezik, és a tanfolyam a hétvégéi nagy részét elvenné.

Tarot kártyát raktunk, melyből az látszódott, hogy az akadályokat ő építi fel maga köré, de valójában nincs akadály az előtt, hogy elinduljon ezen az úton. Kijött az is, hogy anyagilag is jövedelmező lenne ez a váltás, a vágyait sikerülne megvalósítania, és nőként is kiteljesíthetné önmagát! Nem utolsó sorban pedig az is megmutatkozott, hogy sorsszerű lenne neki ez a váltás, egy új kezdetet jelentene az életében.
Ezen kívül előző életes energiák is megmutatkoztak, melynek az volt az üzenete, hogy mutassa meg a világnak, hogy ez az ő útja és meg tudja csinálni!

Végül úgy döntött, hogy belevág és minden jel arra mutat, hogy valóban ez volt a helyes választás, hiszen fenti dolgok kezdenek a való életben is megmutatkozni.