7 figyelmeztető jele annak, hogy nem az utadat járod

2017.11.17

Mindannyian vállaltuk születésünk előtt a sorsfeladatunkat, azonban gyakran előfordul, hogy életünk félresiklik. Figyelmeztető jelek sokaságát kaphatjuk akár "véletlen" események folytán, amiket ha észreveszünk és értelmezünk, visszatalálhatunk a küldetésünket szolgáló útra.

Honnan tudod, hogy jó úton jársz?

Testi-lelki-szellemi EGÉSZségben, szeretetben, harmóniában élsz, teljesnek érzed az életedet mind az emberi kapcsolataid, mind a hivatásod területén. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem jelentkeznek nehézségek, problémák az életedben, de tudod őket kezelni, feladatként tekinteni rájuk és tudsz belőlük tanulni, levonni a tapasztalatokat, amik a fejlődésedet szolgálják.

7 jel ami arra utal, hogy nem az utadon vagy

 • betegségek
 • balesetek
 • emberi kapcsolati - családi, párkapcsolati - mélypontok, elakadások, amikből úgy érzed nem találod a kiutat
 • hivatásbeli megrekedések
 • azt érzed nem fejlődsz, hanyatlást tapasztalsz minden téren
 • balszerencse sorozatok
 • depresszió, úgy érzed mélypontra jutott az életed

Kezdetben lehet, hogy csak apró jelek figyelmeztetnek, amikről ha nem veszel tudomást, egyre több és súlyosabb probléma merülhet fel az életedben.

Mit tegyél, hogy visszatalálj?

Ha képes vagy a nehézségeidben meglátni a lehetőséget, hogy azokat azért kaptad az Univerzumtól, hogy visszatereljenek a megfelelő irányba, akkor közel vagy a megoldáshoz.

Például:

 • kirúgnak a munkahelyedről, de ezután megtalálod az igazi hivatásodat
 • elhagy a párod, és rájössz, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem szolgálta a fejlődésedet
 • egy vetélés kapcsán kiderül, hogy nem csak a gyermek az életed feladata, előbb a saját céljaidat kell megvalósítanod
 • egy szeretted halála megmutathatja, hogy mi az amit értékelned kell az életben, hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat
 • egy lábtörés arra késztet, hogy felhagyj kedvenc extrém sportoddal, ami megmenthet egy tragédiától

A legfontosabb tudnod, hogy nincs JÓ és ROSSZ az életünkben, mert minden minket szolgál. Ami "rossz"-nak tűnik, azért történik velünk, hogy tanuljunk belőle, tapasztaljunk és fejlődjünk általa, ill. sokszor egy "jobb"-nak nyitja meg az utat előttünk. Ha ilyen szemszögből tudsz tekinteni az életedre, már sokkal könnyebb megbirkózni a problémákkal. 

Ha hallgatsz a belső hangodra, az intuíciódra, a lelkedben megtalálhatod a válaszokat. Ha úgy érzed ezeket nehéz egyedül felismerni, segítségedre lehetnek különféle módszerek is:

Az Életforgatókönyv módszerével megtudhatod mi a sorsfeladatod, mit vállalt lelked leszületésekor, és ebben hol tartasz jelenleg. Megfejthető egy adott életesemény dátuma is (pl. haláleset, vetélés, házasság...), ami segít megérteni mit kell tanulnod az adott helyzetből.

A Kronobiológia megmutatja, milyen fizikai-érzelmi-szellemi adottságokat kaptál születésedkor. Előfordulhat, hogy egy elakadást az okoz, hogy nem a kapott energiák szerint élsz, emiatt minden téren megreked az életed, hisz nem a saját bőrödben vagy.

Előfordulhat, hogy tudat alatti blokkok, előző életből vagy jelen életből származó fogadalmak, programok akadályozzák, hogy az utadra kerülj. Ebben segít az ingás sorstisztító módszer, amely képes feltárni és feloldani ezeket a gátakat.

Az AFT egy hatékony és gyors öngyógyító módszer, segítségével a tudatszintedet (félelem, harag, bánat, bűntudat stb...) és a tüneteidet tudod kezelni akupresszúrás pontok aktiválásával, mindezt otthon saját magadon.

Az ÉFT szintén akupresszúrás pontokat használ az öngyógyításhoz. Lelki problémáktól, rossz gondolatoktól és érzésektől tudsz a segítségével megszabadulni, de testi tünetekre is alkalmazható. Szintén otthoni munka. 

A Tarot kártya segítségével megtudhatod, hogy milyen úton menj tovább,  konkrétan mit tudsz tenni azért, hogy megbirkózz a problémákkal, mi legyen a következő lépés annak érdekében, hogy a számodra legjobb irányba haladj tovább.

A Bach-virágesszenciák pedig segítenek érzelmileg feldolgozni a problémákat, helyreállítani a lelki egészséget.

Érdemes átgondolni életünket és egy másik nézőpontból tekinteni rá, a felmerülő akadályokat pedig adományként kezelni, hiszen azért kapjuk őket, hogy sikerüljön véghezvinni a feladatot, amiért megszülettünk.

Keress meg, ha úgy érzed bármilyen élethelyzeti problémában segítségre van szükséged. 

Kapcsolat